Ultimo Design is een onafhankelijk interieur- en stylingadviesbureau, dat een passend ontwerp voor elke stijl creёert. Of het nu een eenkamerflat, een nieuw te bouwen villa, een kantoor of winkel betreft, Ultimo Design wil taboes doorbreken en bij iedereen over de vloer komen. E.e.a. zal duidelijk worden in een vrijblijvend kennismakingsgesprek 

Een zorgvuldig uitgezocht aantal bedrijven is de sleutel tot een uniek samenwerkingsverband om op een betaalbare manier kwaliteit te leveren in uw huis of bedrijf. Ultimo Design werkt samen met volgende gerenommeerde bedrijven :

 

Een gemiddelde korting op materialen van 10% zorgt ervoor dat u meer dan alleen de kosten van uw interieurontwerper kunt terugverdienen. Zo krijgt u als klant een professioneel gestyled huis of kantoor met een interessante korting en zonder extra kosten voor een interieurontwerper. 

Tijdens het kopen, bouwen of verbouwen van een huis of bedrijfsruimte, kunnen veel vragen ontstaan, zoals wat is de goede plek voor de openhaard ? is er voldoende licht ? Ultimo Design denkt graag met u mee, zodat uw huis of werkplek weerspiegelt wat u belangrijk vindt in het leven. Uiteraard houden wij rekening met kleurvoorkeur, persoonlijke smaak en bestaande meubels, die worden opgenomen in een ontwerp. De mogelijkheden van Ultimo Design zijn divers en elk ontwerp is de uitkomst van uw individuele wensen en eisen.

ADRES Postmastraat 32
4105 DW Culemborg
 

 

TELEFOON 06-23382567
E-MAIL Ann@ultimodesign.nl
WEB www.ultimodesign.nl
WebDesign www.All in IT.nl